De weg van schrijver naar selfpublisher

Een boek of e-book in eigen beheer uitgeven is geen makkelijke opgave. Daar ben ik inmiddels wel achter. Het vergt veel geregel, uitzoekwerk en planning, maar het is zeker geen onmogelijke taak. Daar ik voor alles een lijst maak houd ik het voor mezelf overzichtelijk. Ik weet dan ook altijd precies wat mijn volgende stap in het proces is. Bij zo een omvangrijk iets als een boek uitgeven of een e-book publiceren word ik inmiddels bedolven onder de lijsten. Ondanks dat weet ik precies waar ik ben in het proces.De werkzaamheden tot nu toe:

  1. Het verhaal schrijven - Gebeurd!

  2. Het vinden van proeflezers - Gebeurd - Ik heb er 6. Feedback volgt deze week.

  3. Website bouwen en online gaan - Gebeurd - Is sinds vandaag een feit.

  4. Publicatiekanalen uitwerken


Publicatiekanalen uitwerken

Dat is wat er voor deze week op de lijst staat. Bij publicatiekanalen denk ik aan KDP (Amazon), Bol.com, Brave New Books, Kobo. etc.

Wat is er nodig om op deze sites mijn e-book te publiceren?2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven