Even kennismaken

Hallo, gezellig dat je een bezoek brengt aan mijn website. Hier lees je iets over wie ik ben. 

Tja! Dat is toch wel een opgave nu ik erover nadenk. Ik denk dat meer creatievelingen het zullen herkennen. Het feit dat je zoveel dingen leuk vindt, maar ook echt doet, dat je een soort multicreator (zelf bedacht) bent.

Het hangt dus helemaal van de dag af wat of wie ik ben.

 

Ter verduidelijking hier de hobby's opgesomd: 

- Schrijfster

- Taartenbakster (Trouwtaarten)

- Koekenbakster 

- Eventplanner

- Meubelstoffeerster

- Interieur Designer

- Business Consultant (10 jaar bij de KvK gewerkt)

- Business Administrator

Ja, ik moet toegeven dat het allemaal zeer vermoeiend overkomt wanneer je dat lijstje zo ziet. Maar stuk voor stuk geweldige dingen om te doen.  En als ik één ding moet kiezen...

 

dreamstime_l_116949254 gekocht.jpg

Passie

"Ik droom er weleens van dat ik voor een keuze word gesteld: kies één activiteit van het lijstje wat je de rest van je leven zou willen doen.

En als ik maar één ding mag kiezen...

Ja, daar hoef ik helemaal niet over na te denken. Schrijven is mijn allergrootste passie. Geen dag zonder een pen en een notebook in de hand. Zonder lezen geen schrijven, dus uiteraard lees ik heel veel en is ook lezen een passie. 

Ik kan me niet anders herinneren als dat ik sinds de lagere school altijd wel heb geschreven. Toen waren het nog voornamelijk gedichten. Daarna werden het korte verhalen. De afgelopen jaren hebben de verhalen zich ontwikkeld tot waardige verhalen. Van deze verhalen liggen er een twintigtal al jaren in de bureaulade of ze zijn weggestopt in archiefdozen. Nooit eigenlijk de drang gevoeld om iets op te sturen naar een uitgever of zelf uit te gaan geven. Maar afgelopen juni schreef ik Verliefd op Capri en de drang naar een nieuw avontuur was begonnen. Lees meer hierover onder Boek.